Sartorlunden

Dronninga landskap AS ved Rainer Stange har vært landskapsarkitekt for parken, og er den som har planlagt parken for utbygger Sartor Holding AS

bilder mer info

Sartorlunden ble offisielt åpnet fredag 18. oktober 2019 klokken 12.00, og det var ordfører Marianne Sandahl Bjorøy i Fjell kommune som stod for det seremonielle. Samtidig ble parken formelt overdratt fra utbygger Sartor Holding AS til kommunen, som fremover vil ha driftsansvaret.

LES ARTIKKEL: Sartorlunden er åpnet

Bærekraft og miljø

Anleggsgartnermester Wikholm AS har et bevisst fokus på bærekraft og miljø, og under byggeperioden er det konsekvent benyttet HVO-drivstoff til bilene og maskinene. Det er ikke skutt bort fjell.

- Vi har byttet ut masser, men selve fjellet har vi ikke rørt. Dette er ikke en stram fransk-inspirert park, men snarere en Sotra-variant av en engelsk park. Alt i alt er den på åtte mål, og det er de lokale forholdene som har dannet premissene, sier Stein Wikholm.

  • OppstartJanuary 2019
  • FerdigstiltOctober 2019
  • StedStraume, Sotra
  • ByggherreSartor Holding

Anleggsgartnermester Wikholm AS

Vi er en stolt håndverksbedrift. Vi utfører vårt arbeid med fremtidsrettet fokus på miljø og bærekraft. De ansatte er vår viktigste ressurs. Vi engasjerer oss sterkt i opplæring og utdanning innen anleggsgartnerfaget.

lukk

Kontakt oss

Tlf: 55 50 17 00
anders@wikholm.no


lukk

Bestill time

Vi har ledig kapasitet. Fyll ut bestillingsskjemaet og vi svarer deg omgående.