Nøstet panorama

Nøstet Panorama består av næringsarealer og 98 leiligheter fordelt mellom 4 bygninger langs sjøkanten på Nøstet i Bergen sentrum..

mer info

Informasjon

Nøstet Panorama består av næringsarealer og 98 leiligheter fordelt mellom 4 bygninger langs sjøkanten på Nøstet i Bergen sentrum. Mellom husene er det åpne uteområder hvor vi har lagt granittheller, vannrenne i granitt, og striper med brostein (4 steiner i bredden). Granitthellene fortsetter også langs sjøkanten hvor det er bygget en sjøpromenade til allmen benyttelse, og tilsammen har vi lagt ca 1200m2 granitt.

Langs veien har vi foretatt en oppgradering av fortauet, med brosteinsrenne og nedsenket kantstein i innkjørslene til eiendommen.

Det er også en 700m2 takterrasse mellom de to midterste bygningene. Her har vi lagt 300m2 betongheller, etablert en lekeplass med gummibelegg og ulike lekeapparater, og opparbeidet bed med plen, busker og annen beplanting innrammet med betongkantstein.

Data

  • Typeboliger og borettslag
  • PågåendeNEI
  • OppstartJune 2015
  • FerdigstiltApril 2016
  • StedNøstet, Bergen
  • ByggherreConstructa

Nøstet, Bergen

Anleggsgartnermester Wikholm AS

Vi er en stolt håndverksbedrift. Vi utfører vårt arbeid med fremtidsrettet fokus på miljø og bærekraft. De ansatte er vår viktigste ressurs. Vi engasjerer oss sterkt i opplæring og utdanning innen anleggsgartnerfaget.

lukk

Kontakt oss

Tlf: 55 50 17 00
anders@wikholm.no


lukk

Bestill time

Vi har ledig kapasitet. Fyll ut bestillingsskjemaet og vi svarer deg omgående.