Media City Bergen

Media City Bergen, den nye mediaklyngen i Bergen sentrum, vi stå ferdig i løpet av sommeren 2017. .

mer info

Informasjon

Media City Bergen, den nye mediaklyngen i Bergen sentrum, vi stå ferdig i løpet av sommeren 2017. Anleggsgartnermester Wikholm AS skal utføre alt utomhusarbeidet, og siden begynnelsen av januar har vi foretatt diverse arbeid i grunnen, blant annet traseer for elektronisk kommunikasjon, strømforsyning og nye fundamenter til lysmaster. Vi er i gang med å sette kantstein og legge betongheller langs bygget i Lars Hillesgate og i to gangpassasjer gjennom bygget. Dekket vil være en blanding av betongheller og asfalt, og fargene grå og svart vil gå igjen i arkitekturen. Vi monterer også sykkelstativ, benker og lysmaster.

På plassen ved Vestre Strømkaien skal vi legge ca 1700 m2 belegningsstein i granitt. Steinene har forskjellig farge og overflate, og i dekket vil dette framstå som et mønster av mørke trekanter i diverse størrelser. Vi skal også stå for møbleringen av plassen, og skal montere diverse “octobenker” - åttekantede benker i ulik størrelse og utforming. Vi skal også montere “open pillars” - dekorative triangulære lysmaster med gitter-mønster laget av stål. Produktene er levert av Streetlife. Når plassen er ferdigstilt vil den fremstå med et spennende og urbant uttrykk.

Videre skal vi etablere ramper for busstrafikk og lave trapper med taktile heller. Vi skal også rehabilitere en takhage med blant annet betongheller og benker.

Data

  • Typegate og torg
  • PågåendeNEI
  • OppstartJanuary 2017
  • FerdigstiltJuly 2017
  • StedBergen Sentrum
  • ByggherreHent

Bergen Sentrum

Anleggsgartnermester Wikholm AS

Vi er en stolt håndverksbedrift. Vi utfører vårt arbeid med fremtidsrettet fokus på miljø og bærekraft. De ansatte er vår viktigste ressurs. Vi engasjerer oss sterkt i opplæring og utdanning innen anleggsgartnerfaget.

lukk

Kontakt oss

Tlf: 55 50 17 00
anders@wikholm.no


lukk

Bestill time

Vi har ledig kapasitet. Fyll ut bestillingsskjemaet og vi svarer deg omgående.