Friområde i Damsgårdssundet sør

Dette prosjektet hadde også BOB som oppdragsgiver, og ligger mellom Damsgårdveien og Michael Krohnsgate. Det sikrer tverrforbindelsen mellom sjøen og opp mot Løvstien

bilder mer info

Det er det eneste friområdet i Damsgårdssundet sør, og har derfor en viktig funksjon som lek-, aktivites-og oppholdsplass. Det er et offentlig uterom med solide kvaliteter. Fra Damsgårdsveien sikrer rampen en universell tilkomst til hoved-aktivitetsområdet. Støyskjerm mellom Michael krohnsgate og anlegget. Trapper, repos og plass av granitt, dekker av plasstøpt fallunderlag, deler av dekket og hele rampen av kostet betong.

Trapper og høyder har spilerekkverk med dobbel håndløper. Kanter av stål. Murer og trappevanger av naturstein.

Aktiviteter er akebakke, rutsjebane, trampoline, pannabane, balanseline og bord med spillflater. Hovedplassen i senter skjermes med hekk og tett plantefelt, nedre del har plantefelt med lavere vegetasjon og ulik blomstringstid.

Øvre område er preget av grasbakke (plenkvalitet!) som skal innby til soling om sommeren og aking om vinteren.

Anlegget har en høydeforskjell fra kote 11 til 2.3.

  • OppstartAugust 2018
  • FerdigstiltApril 2019
  • StedDamsgårdsveien 42, Bergen
  • ByggherreBOB

Anleggsgartnermester Wikholm AS

Vi er en stolt håndverksbedrift. Vi utfører vårt arbeid med fremtidsrettet fokus på miljø og bærekraft. De ansatte er vår viktigste ressurs. Vi engasjerer oss sterkt i opplæring og utdanning innen anleggsgartnerfaget.

lukk

Kontakt oss

Tlf: 55 50 17 00
anders@wikholm.no


lukk

Bestill time

Vi har ledig kapasitet. Fyll ut bestillingsskjemaet og vi svarer deg omgående.