En veletablert bedrift

Anleggsgartnermester Wikholm AS kjøper Sigurd Sondres Trepleie AS, og legger ned sin egen avdeling for trepleie.

- Sigurd Sondres Trepleie er en veletablert og velrenommert bedrift som vi har samarbeidet godt med i mange år. Det kommer vi naturligvis til å gjøre i enda sterkere grad fremover, sier daglig leder Stein Wikholm hos Anleggsgartnermester Wikholm AS.

Besøk websiden til Sigurd Sondres Trepleie.

Ingen planer om endringer

Anleggsgartnermester Wikholm AS overtar nå samtlige aksjer i trepleiebedriften på Nesttun, men lover at kundene kommer til å merke minimalt til dette.

- Vi har kjøpt en sunn og god bedrift med flinke fagfolk og en stabil kundemasse, og har ingen planer om å gjøre noe annerledes fremover. Tvert imot legger vi ned vår egen avdeling for trepleie, og overfører både ressursene og de løpende kontraktene til Sigurd Sondres Trepleie. Slik vil selskapet bli enda bedre rustet for fremtiden, sier han.

Lyse framtidsutsikter

Sigurd Sondres Trepleie leverer tjenester i hele spekteret fra rådgivning og rapportering til sikring, forming og fjerning av trær. Stein Wikholm tror framtidsutsiktene både for bransjen og selskapet er lyse.

- I takt med fortetningen kommer trær til å bli viktigere og viktigere for utemiljøet fremover, samtidig som trepleie i større og større grad kommer til å bli profesjonalisert. Dette gjelder alt fra valg av treslag og plasseringen av trærne i nye byggeprosjekt til sikring og beskjæring av eksisterende trær, tror han.

Bestille trepleie? Kontakt oss her.